OM OSS

Inom Linkans Eventteknik har vi flera års erfarenhet från eventbranschen som tekniker och projektledare, från mässor, konserter och festivaler. När ni anlitar oss tar vi tillsammans med er fram en lösning som passar era behov. Vi tar hand om de områden där ni behöver hjälp - från teknikuthyrning och installationer till projektledning. Hos oss får du alltid personlig service till ett schysst pris.

Vi kan hjälpa till med allt ni behöver kring ert event - från uthyrning till artistbokning och projektledning. Vi gör även fasta installationer för ett professionellt utseende med unika lösningar i barer, restauranger, hotell, spa eller kontor.

David

David har erfarenhet från stora konserter och festivaler i ryggsäcken och har grym koll på allt som har med ljud- och scenproduktioner att göra. David ser till att ditt event är rigoröst planerat och att genomförandet blir totalt lyckat!

Hampus

Hampus har arbetat i över 8 år inom klubb- och eventbranschen och har bland annat erfarenhet som projektledare för många stora produktioner. Hampus ser till att ditt event överträffar dina och dina besökares förväntningar – och till ett bra pris!

Jesper

"Jag älskar när det blinkar."

Jag arbetar mycket med ljus, eld, rök, laser och video – och ser till så att ditt event skiner lite extra!

"Man kan aldrig ha för mycket eld."

Johan

Johan har koll på allt som har med ljud, scener och artiser att göra. Johan har tillryggalagt mängder av arbete – både som musiker och tekniker – i musikbranchen, på festivaler och konserter.

Vad planerar du?